Sunday, May 18, 2014

MLM Software and Network Marketing with PPC MLM Software en Netwerk Marketing met PPC

MLM Software en Netwerk Marketing met PPC

We leerden in een eerder artikel dat MLM Software marketing een enorme boost in het verkeer kunt krijgen door (onder andere) betalen voor het verkeer naar uw zakelijke site te worden verzonden. Dat is de optie Pay Per Click (PPC). Het betekent afwachtend voor de hoogste plek in de rankings. Je hebt al ontdekt u kunt dit zelf doen, maar dat als je zou willen, zou je betalen om dit te doen.

Dit is een gebied, maar beladen met een paar valkuilen, kan lonend zijn voor u en uw bedrijf als u de tijd neemt om eerst wat gedegen onderzoek te doen. Het andere wat je zult willen overwegen is niet alleen PPC doen, maar ook in combinatie met Search Engine Optimization. Dit geeft u twee manieren om meer marktaandeel te veroveren. Gecombineerd, zijn ze meer krachtig als een team dan ze alleen staan.

PPC heeft eigenlijk een vrij lange geschiedenis. Het was in de zaak aan het eind van de jaren 90 - de beroemde dot com boom. Maar, omdat het zo nieuw en niemand echt wist wat te doen, het viel uit de boot, een slachtoffer van klikfraude. Adverteerders ging gewoon ergens anders en deden hun ding in veiligheid. Is PPC klikfraude nog rond? Zeer zeker, en dat is te wijten aan de manier waarop het werkt. Maar dat gezegd hebbende, de industrie hard werkt aan manieren om het op te lossen. Kijk voor nog betere dingen in de toekomst met PPC.

Er zijn honderden motoren die u kunt gebruiken om naar de PPC route en vijf waren al in een eerder artikel gedekt. Hier zijn vijf PPC zoekmachines die u kunt verkeer kopen.

Een: MSN AdCentre - nieuwe speler op het blok, heeft nog een aantal glitches uit te werken, want het is frustrerend

Twee: 7Search - kleinere motor, goede kwaliteit verkeer goede interface.

Drie: Zoeken 123 - Een van de eerste zoekmachines. Kosteneffectief, goede ondersteuning. Fonds met $ 50, zullen ze je $ 20 gratis.

Vier: Searchfeed - Sterke return on investment, redelijke zoekvolume. Geografische targeting verkrijgbaar met 11 landen

Vijf: ABCSearch - Solid targeting, fatsoenlijke verkeersbronnen, goede klantenservice. Zal overeenkomen met uw eerste storting tot $ 100

0 Comments:

Post a Comment

Subscribe to Post Comments [Atom]

<< Home